Siikaverkko on perustettu tuomaan jäsenilleen ja toiminta-alueensa asukkaille ja yhteisöille nykyaikainen, pitkälle tulevaisuuteen palveleva tietoverkko. Jäsenet omistavat osuuskunnan ja käyttävät ylintä päätäntävaltaa osuuskunnan kokouksissa.

Siikaverkon palautuskelpoinen osuusmaksu on 100 €. Yksityisasiakkailla jäsenyys oikeuttaa liittymään osuuskunnan valokuituverkkoon. Taloyhtiöillä, taloyhtiöiden asukkailla ja yhteisöillä jäsenyysvelvoitetta liittymän hankinnassa ja käytössä ei ole.

1. Jäseneksi liittyminen

  • Mikäli kiinteistöösi on tuotu valokuitu, mutta sinulla ei ole palveluita käytössä, voit jättää jäsenhakemuksen palvelutilauksen yhteydessä.
  • Mikäli haluat valokuituliittymän kiinteistöösi, pyydä liittymästä tarjous. Voit liittyä jäseneksi liittymäsopimuksen teon yhteydessä.

2. Jäsenyyden siirtäminen

  • Mikäli esimerkiksi myyt kiinteistösi, jossa on Siikaverkon valokuituliittymä, eikä sinulla ole enää tarvetta osuuskunnan jäsenyydelle, voit siirtää osuuden uudelle jäsenelle. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@siikaverkko.fi.
  • Mikäli irtisanot palvelusi, mutta liittymän käytön tarve jatkuu, voit siirtää jäsenyyden seuraavalle kiinteistön omistajalle myös sähköisellä lomakkeella.

Jäsenosuuden siirto on maksuton. Liittymän siirron hinta on hinnaston mukainen.

3. Jäsenyydestä eroaminen

  • Mikäli olet lakannut käyttämästä osuuskunnan palveluita, voit erota osuuskunnan jäsenyydestä ja saat osuusmaksun (100 €) palautuksena. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@siikaverkko.fi.
  • Palvelun irtisanomisen yhteydessä voit tehdä jäsenyydestä eroamisen myös sähköisellä lomakkeella