Hei pyhäntänen! Saat valokuituliittymän 500 €:n + päätelaitteen 130 €:n hintaan. Hinnat sisältää alv:n 24%. Hinta on voimassa 1.9.2021 alkaen niillä alueilla, joilla ei ole siirrytty vielä jälkiliittymähinnoitteluun.

Siikaverkko Osuuskunta on saanut Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämänä Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta noin 800 000 euroa tukea valokuituverkon rakentamiseen Pyhännälle. Saatavan tuen ja Pyhännän kunnan lainatakauksen myötä valokuituverkon rakentaminen Pyhännälle alkaa kesällä 2021.

Rakennamme valokuituverkkoa Pyhännän kirkonkylälle, Lamujoelle, Ahokylään, Ison Lamujärven ympäristöön ja Viitamäelle! Haluamme vastata kysymyksiisi koskien valokuidun tarvetta nyt ja tulevaisuudessa.

 

Rakentamistiedotteet

Rakentamispäivitys viikolla 41

 • Maanrakentaminen jatkuu Keskustiellä ja Tavastkengän suunnalta Pyhännälle olevalla alueella.

 • Kiinteistöissä tapahtuvat sisäasennukset jatkuvat Ukonojan alueella.

 • Keskustassa rakennetaan mahdollisimman paljon ennen talven tuloa.

Katso aiemmat tiedotteet Rakentaminen -sivuilta.

Ehkä mietit, että tarvitsetko valokuitua alkuunkaan vai pärjäisitkö nykyisellä liittymälläsi? Valokuituyhteys on nettiyhteys siinä, missä mobiiliyhteyskin on, mutta siihen yhteneväisyydet päättyvätkin. Kerromme sinulle, miksi valokuitu on tärkeä hankinta.

 • Valokuidulla varmistat tulevaisuuden palvelut
 • Teet töitä tai opiskelet etänä
 • Katsot televisiota ilman häiriöitä
 • Hankit monipuoliset viihdepalvelut kotiisi

Varaa liittymä >

 

Tarvitsenko valokuitua ollenkaan?

Valokuitua verrataan tärkeydessään sähköön, veteen ja viemäröintiin. Kun hypätään taaksepäin ajassa niihin hetkiin, kun Suomessa ensimmäiset sähkölamput otettiin käyttöön, ei vielä tiedetty, mihin kaikkeen sähköä tulevaisuudessa hyödynnetään. Nyt sähkö, kuten myös vesi, viemäröinti ja valokuitu, ovat kaikki tärkeitä hankintoja joka kotiin. Huippunopeat nettiyhteydet valokuidun avulla mahdollistavat jo nyt useiden palveluiden häiriöttömän toimivuuden. Valokuitu on pitkäikäinen hankinta – emme tiedä vielä mitä kaikkia palveluita valokuituyhteyden kautta toteutetaan tulevaisuudessa.

 

Viihdepalvelut reaaliaikaisesti

 


Ylös


Miten valokuitu eroaa muista liittymistä?

 • Valokuitu on markkinoiden nopein ja pitkäikäisin nettiyhteys. Valokuidussa tieto siirtyy valonnopeudella ja isotkin tiedostot, kuten valokuvat, siirtyvät nopeasti ja vaivattomasti.
 • Pätkimisen ja nopeuden heilahtelujen tilalle tulee toimintavarmuus
  ja vakaus, mikä näkyy esimerkiksi tv-kuvan häiriöttömyytenä tai reaaliaikaisten pelien toimivuutena.
 • Et jaa nettiyhteyttä naapureiden kesken eikä yhteyden laatuun
  vaikuta sää tai asuinpaikkasi maantieteellinen sijainti. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa nettiyhteytesi toimivuuteen.

Varaa liittymä >

 


Ylös


 

Kuinka saan valokuituliittymän taloyhtiöön?

Päätöksen taloyhtiön kuiduttamisesta voivat valmistella isännöitsijä ja taloyhtiön hallitus. Käänny siis isännöitsijän, hallituksen edustajan tai vuokranantajan puoleen ja kerro halustasi saada valokuitu taloyhtiöönne ja parantaa sen asuinviihtyvyyttä ja houkuttelevuutta!

Taloyhtiöön varataan yksi valokuituliittymä, joka kytkimen avulla jaetaan jokaiselle osakkaalle, joka on sen tilannut. Et silti jaa 100/100 Mbps -yhteyttäsi naapureiden kanssa. Valokuituyhteyttä kannattaa harkita myös sellaisen osakkeenomistajan, joka ei tällä hetkellä käytä itse nettiä, koska valokuituyhteys lisää oman asunnon myyntiarvoa huomattavasti.

 


Ylös


Hinnasto

 • Saat valokuituliittymän 500 €:n + päätelaitteen 130 €:n hintaan. Hinnat sisältävät alv 24%. Hinta on voimassa 1.9.2021 alkaen niillä alueilla, joilla ei ole siirrytty vielä jälkiliittymähinnoitteluun.
 • Valokuituliittymän voi maksaa kerralla tai osissa. Tarkista Heikiltä puh. 050 470 8933, asutko jälkihinnoittelualueella vai ehditkö saada oman liittymäsi vielä tarjoushinnalla.
 • Jälkiliittymien hinta on 995 €, joka sisältää käyttövalmiin valokuituliittymän ja päätelaitteen (arvo 130 €). Lisäksi 50 metrin ylittävältä osuudelta runkoverkosta 8 €/metri.
 • Taloyhtiöliittymissä ota yhteyttä myyjäämme Teemu Lenkolaan, joka laskee tarjouksen taloyhtiöönne tarvittavasta kytkimestä.

Siikaverkon palvelut

 • Siikaverkko Ohituskaista 1000/1000 Mbps (sis. IPTV) 51,90 €/kk
 • Siikaverkko Super 200/200 Mbps 45,90 €/kk
 • Siikaverkko Mökkinetti 100/100 Mbps (vain vapaa-ajan asunnoille) 32,90 €/kk
 • Siikaverkko Taloyhtiönetti 100/100 Mbps (osatoteutuksissa)  32,90 €/kk
 • Siikaverkko Taloyhtiönetti 100/100 Mbps (kokonaistoteutuksissa) 19,90 €/kk

Liittymätyyppiin Siikaverkko Ohituskaista 1000/1000 sisältyy Maxivision Peruspalvelu-kanavapaketti. TV-kanavien katselua varten asiakkaan on hankittava Maxivisionin digiboksi. Liittymäsopimus on määräaikainen 24 kk, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Hinnat sisältävät alv:n 24 %. Voit maksaa osissa liittymän hinnan ja liittymä on kotitalous­vähennyskelpoinen.

Uudet entistäkin edullisemmat hinnat koskevat myös aiemmin tehtyjä tilauksia.

Siikaverkko Osuuskunnan jäsenmaksu 100 €. Jäsenyys oikeuttaa valokuituliittymän hankintaan. Maksu on arvonlisäveroton.

 

Jäikö jokin mietityttämään? Kysy lisää!

 


Kuluttajaliittymät:
Oula Kumpula
Puh. 045 7820 0617
Posti oula.kumpula@siikaverkko.fi


Kuluttajaliittymät:
Heikki Kumpula
Puh. 050 470 8933
Posti heikki.kumpula@siikaverkko.fi


Taloyhtiöliittymät:
Teemu Lenkola
Puh. 050 306 0500
Posti teemu.lenkola@siikaverkko.fi

 

 

 

Pyhäntä