Siikaverkko on rakentanut alueelleen kattavan valokuituverkon vuosien 2014–2016 aikana. Siikaverkon valokuituliittymät ovat saatavissa koko Siikalatvan kunnan (Kestilän, Piippolan, Pulkkilan ja Rantsilan) alueelle, koko Pyhännän kunnan alueelle, Haapaveden Karhukankaalle ja Ojakylään sekä Kajaanin kaupungin läntisiin ja eteläisiin osiin (mukaan lukien Vuolijoki ja Otanmäki). Mikäli olet kiinnostunut liittymästä, ota meihin yhteyttä (myynti@siikaverkko.fi, puh. 09 6829 6022)!

 

Tällä sivulla esitetty liittymien rakentamishinnoittelu koskee kartalla kuvattuja valmiiksi rakennettuja alueita. Mikäli olet varaamassa liittymää uusille hankealueille Pyhännällä, Kajaanissa, Haapavedellä tai Paltamossa, tutustu niitä koskeviin sivuihin:

Liittymien käyttömaksuhinnoittelu on laajakaistapalvelut-sivulla.


Omakotitalot ja loma-asunnot

Mikäli rakennat uuden omakotitalon Siikalatvan kunnan alueelle, saatat olla oikeutettu 3 420 €:n kampanjaetuun, jonka voit hyödyntää valokuituliittymän sekä vesi- ja viemäriliittymän hankintaan. Kysy lisätietoja Siikalatvan kunnasta.

Liittymän hinta riippuu lähimmän mahdollisen liitäntäpisteen etäisyydestä asiakkaan taloudesta. Mikäli kytkettävä kohde sijaitsee lähellä liitäntäpistettä, rakentamisen kokonaishinta on 865 € + päätelaite 130 €, yhteensä 995 €. Liittymän rakentamisen tai kuituvarauksen kytkemisen edellytyksenä on yksityisiltä henkilöiltä lisäksi Siikaverkko Osuuskunnan jäsenmaksu, 100 € (arvonlisäveroton).

Mikäli olet verkon varsinaisena rakennusaikana tilannut talouteesi kuituvarauksen, saat sen edullisesti käyttöösi. Jos liittymä on ollut osoitteessasi aiemmin käytössä mutta tällä hetkellä suljettuna, liittymän saa otettua takaisin käyttöön avausmaksun hinnalla.

Omakotitalot ja loma-asunnotHinta (sis. ALV 24 %)
Perusmaksu, enintään 50 metriä liitäntäpisteestä865,00 €
50 metrin ylittävä osuus8,00 €/metri
Kuituvarauksen kytkentä300,00 €
Kuitupäätelaite130,00 €
Suljetun liittymän avaus50,00 €

Sähköisellä liittymälomakkeella voit tilata uuden kuituliittymän, olemassa olevan kuituvarauksen käyttöönoton tai suljetun liittymän avauksen. Uuden kuituliittymän hinta varmistetaan asiakkaan kanssa ennen liittymän tilauksen vahvistamista.

Oman tontin alueella tehtävä työn osuus valokuituliittymän rakentamismaksusta ja kuituvarauksen kytkennästä on yksityisasiakkaille kotitalousvähennyskelpoista. Voit hyötyä jopa satoja euroja!

Sähköinen liittymälomake omakotitaloille ja loma-asunnoille

Taloyhtiöt

Mikäli Siikaverkon kuitu on taloyhtiössäsi käytössä, saat liittymän käyttöösi edullisella avausmaksulla. Lisäksi veloitetaan päätelaitteen hinta 75 €. Tarkista saatavuus tarvittaessa isännöitsijältäsi tai Siikaverkolta. Siikaverkon liittymät ovat saatavissa kaikkiin Siikalatvan Vuokratalojen huoneistoihin.

Taloyhtiöiden huoneistotHinta (sis. ALV 24 %)
Liittymän avaus50,00 €
VDSL2-päätelaite75,00 €

Sähköinen liittymälomake taloyhtiöiden huoneistoille

Mikäli kuitua ei ole vielä taloyhtiössäsi tai sitä ei ole kytketty käyttöön, tarjoamme palveluitamme taloyhtiöille oheisen hinnaston mukaisesti. Ota yhteyttä Siikaverkon myyntiin (myynti@siikaverkko.fi, puh. 09 6829 6022).

TaloyhtiötHinta (sis. ALV 24 %)
Perusmaksu, enintään 50 metriä liitäntäpisteestä865,00 €
50 metrin ylittävä osuus8,00 €/metri
Kuituvarauksen kytkentä300,00 €

Yritysliittymät

YrityksetHinta (ALV 0 %)
Perusmaksu, enintään 50 metriä liitäntäpisteestä (sis. kytkimen)995,00 €
50 metrin ylittävä osuus8,00 €/metri
Kytkinportin konfigurointi250,00 €
Kuituvarauksen kytkentä (sis. kytkimen)600,00 €

Tarjoamme tarpeisiisi räätälöidyt ratkaisut. Ota yhteyttä Siikaverkon myyntiin (myynti@siikaverkko.fi, puh. 09 6829 6022).

Palvelukuvaukset