Siikaverkko on vuonna 2013 perustettu osuuskunta, joka tarjoaa huippunopeita tietoliikenneyhteyksiä maaseudun tarpeisiin. Siikaverkko on rakentanut valokuituverkkoa vuosina 2014–2016 Siikalatvan ja Pyhännän kuntaan sekä Haapaveden kaupunkiin.

Siikaverkko toimii alueen valokuituverkon operaattorina ja sen omistajina ovat noin 1 000 osuuskunnan jäsentä. Verkon pituus on kaikkiaan noin 750 km. Siikaverkon myötä Kestilän, Piippolan, Pulkkilan, Pyhännän Tavastkengän, Rantsilan sekä Haapaveden Karhukankaan ja Ojakylän asukkaat ja muut toimijat ovat poikkeuksellisen kattavasti valokuituverkon ulottuvilla kehityksen eturintamassa.

Tällä hetkellä suunnittelemme valokuituverkon laajentamista koko Pyhännän kunnan sekä Vuolijoen–Otanmäen ja muiden Kajaanin kaupungin läntisten ja eteläisten kylien alueelle.

Ajanmukainen liittymä tietoverkkoon kuuluu nykyisin maaseudullakin jokaisen kodin ja yrityksen perusinfrastruktuuriin, kuten vesijohto, viemäri, sähkö tai lämmitysjärjestelmä. Liity sinäkin Siikaverkkoon ja hanki itsellesi huippunopea ja luotettava valokuituyhteys, joka toimii nyt ja tulevaisuudessa!

Hallinnon yhteyshenkilö

Hallituksen kokoonpano 2020–2021

  • Juhani Marttila, puheenjohtaja, puh. 040 560 0529
  • Mikko Äijälä, varapuheenjohtaja
  • Ira Toppinen, jäsen
  • Mikko Sydänmetsä, jäsen
  • Jarmo Riikonen, jäsen