Mikä olisi parempaa kuin joululahja, joka kestää, yhdistää ja paranee ajan myötä? Valokuituliittymä on sellainen lahja. Se on enemmän kuin nopea nettiyhteys; se on silta digimaailmaan, mahdollisuus pysyä yhteydessä rakkaisiin, oppia uutta ja nauttia laadukkaasta viihteestä.

Miksi valokuitu on täydellinen Joululahja?

 • Yhdistä sukupolvet: Olitpa sitten seniori, joka haluaa pysyä ajan tasalla digimaailmassa tai nuorempi, joka nauttii nopeasta ja häiriöttömästä netistä – valokuitu on kaikille.
 • Kestävä lahja: Toisin kuin monet muut lahjat, valokuituliittymä ei vanhene. Se on investointi tulevaisuuteen ja tarjoaa nopeaa ja luotettavaa yhteyttä vuosiksi eteenpäin.
 • Helppoa lahjaksi: Oston jälkeen voit ladata ja tulostaa jouluaiheisen kortin joululahjan saajalle, joka kertoo lahjasta. Meillä on valikoimassa muutama kaunis kortti, joista voit valita mieleises tulostettavaksi.

Näin se toimii

 1. Valitse lahjaksi Haapaveden valokuituliittymä – joko vanhemmillesi tai aikuisille lapsillesi.
 2. Täytä lahjan saajan tiedot kohtaan “Liittymän käyttöpaikan yhteystiedot”.

 3. Täytä omat tietosi kohtaan “​​Laskutusyhteystiedot (jos eri kuin käyttöpaikan)”.

 4. Tämä on tärkeä: Kirjoita lisätietokohtaan “Lahja”. 

 5. Voit tulostaa tältä sivulta joko A4 koossa kortin lahjan saajalle, tai ladata kuvana.
 6. Olemme yhteydessä lahjan saajaan tammikuussa 2024.
 7. Huomioithan, että juridisista syistä lahjan saaja eli kiinteistön omistaja on vastuussa palautuskelpoisen osuuskuntamaksun (100 €) maksamisesta. 
 8. Kun lahjan saajan on aika ottaa valokuituyhteys käyttöön, voitte tehdä sopimuksen siirron olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Tällä tavoin lahjan saaja maksaa itse valokuituliittymän palvelumaksut.

Lataa tästä A4 koossa oleva kortti ja tulosta

 

Lataa tästä puhelimeesi lähettettävä kuva

 

Iloista ja ennenkaikkea valonnopeaa Joulua!