Tiedotteet

Siikaverkko Osuuskunnan palvelunumeroihin muutoksia 1.10. alkaen

Siikaverkko Osuuskunnan asiakaspalvelunumero vaihtuu 1.10.2020 alkaen. Vanha palvelunumero on aluksi voimassa uuden numeron rinnalla ja siihen tulleet puhelut käännetään automaattisesti uuteen numeroon.

Lisäksi Siikaverkko Osuuskunnan palveluoperaattorin Netplazan kuituverkkotuen numero vaihtuu 1.10. alkaen. Samalla käyttöön otetaan erillinen palvelunumero laskutusyhteydenotoille. Numero tulee näkyviin Netplazan tuottamille laskuille ja maksumuistutuskirjeisiin.

Uudet numerot päivitetään Siikaverkko Osuuskunnan nettisivuille ja muihin kanaviin 1.10. Puheluiden hinnat eivät muutu numeromuutoksen myötä, vaan puheluista veloitetaan jatkossakin normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu.

Jos käytössäsi on yritysliittymä, Netplazan tarjoaman yritystuen palvelunumero 08 2370 6720 ja sen palveluajat säilyvät jatkossa ennallaan.

Poikkeus palveluajoissamme

Asiakaspalvelumme palvelee teitä puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9-16. Maanantaisin klo 10-10.30 kaikki puhelinpalvelumme yritystukea lukuun ottamatta ovat kuitenkin suljettuna henkilöstön kokouksen vuoksi.

0

You must be logged in to post a comment.