Tiedotteet

Tärkeä tiedote asiakkaillemme

Hyvä Osuuskunta Siikaverkon asiakas,

Haluamme kiinnittää huomionne äskettäin ilmenneeseen tilanteeseen, jossa on valitettavasti levitetty virheellistä tietoa Siikaverkosta. Olemme saaneet tietoomme, että erään toisen yhtiön puhelinmyyjä on väittänyt toisen yhtiön ostaneen Siikaverkon. Tämän väitteen siivittämänä on myyty kyseisen yhtiön tuotteita.

Haluamme korostaa, että mitään yhtiökauppaa ei ole tapahtunut eikä valmistelussa. Osuuskunta Siikaverkko on itsenäinen, paikallisessa omistuksessa toimija, ja jatkamme palveluidemme tarjoamista teille luotettavasti ja omien arvojemme mukaisesti. Rakennamme parhaillaan valokuituverkkoa, joka kattaa koko Haapaveden kaupungin alueelle.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että voitte luottaa saamaanne tietoon ja palveluihin. Pyydämme teitä tarkistamaan kaikki epäilyttävät tiedot suoraan meiltä. Voitte aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme (09 6829 6022), mikäli teillä on kysyttävää tai tarvitsette lisätietoja.

Voitte saada yhteydenottoja asiantuntijoiltamme Heikki Kumpulalta (050 470 8933) tai Teemu Lenkolalta (050 306 0500). Voitte tallettaa numerot puhelimeen, niin tiedätte silloin puhelun tulevan asianmukaisilta tahoilta. Pyydämme myös ilmoittamaan meille puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen info@siikaverkko.fi, mikäli olette saaneet tällaisen valheellisen puhelun.

Kiitämme teitä ymmärryksestänne ja tuestanne. Olemme täällä teitä varten ja haluamme varmistaa, että kokemuksenne palveluidemme parissa on positiivinen ja turvallinen.

Lämpimin terveisin,

Esko Ainasoja
Toimitusjohtaja
Osuuskunta Siikaverkko

0

You must be logged in to post a comment.