Tiedotteet

Tulevaisuuden terveydenhoito on vain klikkauksen päässä

Oletko kuullut digitaalisesta sote-keskuksesta, joka tarjoaa helpon ja mukavan tavan hoitaa terveysasioita jai ikään kuin tuo terveyskeskuspalvelut kotiintoimituksena? Siikaverkon rakentama valokuituverkko takaa, että voit hyödyntää tätä palvelua luotettavasti ja sujuvasti.

Valokuituverkko tarjoaa sinulle huippunopeat ja luotettavat yhteydet, joiden avulla pystyt hyödyntämään digitaalisen sote-keskuksen palveluita juuri silloin, kun sinulle sopii. Valokuituyhteys takaa, että palvelut toimivat moitteettomasti, eikä esimerkiksi videopuhelu katkea kesken kaiken.

Digitaalinen sote-keskus – terveyskeskus kotisohvaltasi

Digitaalinen sote-keskus tarjoaa monia perinteisen terveyskeskuksen palveluita, mutta se tuo ne suoraan kotiisi. Neuvontaa ja hoito-ohjeita, lääkityksen tarkistusta tai lyhyttä sairauslomaa tarvitsevat voivat nyt asioida helposti ja vaivattomasti omalta kotisohvalta. Palvelu on avoinna arkisin kello 7–21 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kello 8–18, joten ne tarjoavat laajemmat aukioloajat kuin perinteiset terveyskeskukset.

Digitaalinen sote-keskus ei ainoastaan tuo terveyspalveluita kotiisi, vaan myös mullistaa tapaamme hakea ja saada terveydenhuollon palveluita. Tämä palvelu vähentää tarvetta fyysisille vierailuille terveyskeskuksessa, mikä säästää aikaa ja vaivaa, etenkin kun olo on kipeä tai terveyskeskus on kaukana. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden saada hoitoa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, eikä sinun tarvitse mukautua terveyskeskuksen aukioloaikoihin. Tämä on erityisen tärkeää työssäkäyville, lapsiperheille tai iäkkäille, joiden on vaikea päästä terveyskeskukseen. Digitaalinen sote-keskus on osoitus siitä, kuinka teknologia voi parantaa elämänlaatua ja tehdä terveydenhuollosta helpompaa, tehokkaampaa ja käyttäjäystävällisempää.

Kuvitellaanpa hetki, että tunnet itsesi kipeäksi. Aiemmin olisit ehkä joutunut soittamaan taksin ja lähtemään terveyskeskukseen tai ajamaan autolla ensin tunnin ja sitten vielä etsimään parkkipaikan. Nyt voit vain avata tietokoneesi tai älypuhelimesi ja ottaa yhteyden digitaaliseen sote-keskukseen. Lääkäri tai hoitaja arvioi tilanteen ja antaa tarvittavat ohjeet – kaikki tämä tapahtuu kotisohvalta.

Jos sinulla on lapsi, joka sairastuu, voit ottaa yhteyden digitaaliseen sote-keskukseen ja saada tarvittavat neuvot ja ohjeet suoraan kotiin. Ei tarvitse enää stressata lasten pukemisesta ja liikenteeseen lähtemisestä, kun apu on saatavilla suoraan kotisohvalta.

Valokuitu mahdollistaa luotettavat ja nopeat yhteydet

Siikaverkko rakentaa valokuituverkkoa alueellasi, jotta pystyt hyödyntämään tätä ja monia muita palveluita vaivatta ja luotettavasti. Valokuitu takaa vakaat ja nopeat yhteydet, joilla voit ottaa yhteyttä digitaaliseen sote-keskukseen, käyttää video- ja chattipalveluja tai saada hoito-ohjeita digitaalisesti. Valokuitu on tärkeä sijoitus tulevaisuuteen, joka hyödyttää kaikkia alueen asukkaita ja mahdollistaa digitaalisten palveluiden käytön vaivatta ja sujuvasti.

Valokuitu tukee myös muita digitaalisia palveluita

Vaikka tässä artikkelissa keskitytään erityisesti digitaaliseen sote-keskukseen, ei sovi unohtaa, että valokuituyhteydet mahdollistavat myös monen muun digitaalisen palvelun sujuvan käytön. Olipa kyseessä sitten etätyö, online-koulutus, videopuhelut ystävien ja perheen kanssa tai uusimpien elokuvien striimaus, valokuituyhteys takaa, että palvelut toimivat moitteettomasti.
Nykyisin yhä useampi kodin laite on yhdistetty internetiin. Nämä niin sanotut IoT-laitteet, kuten älytelevisiot, älyvalot, älytermostaatit tai vaikkapa älyjääkaapit, tarvitsevat toimiakseen vakaan ja nopean nettiyhteyden. Valokuituyhteyden ansiosta voit esimerkiksi katsoa suoratoistopalveluista elokuvia tai sarjoja 4K-tarkkuudella ilman pätkimistä, säätää kotisi lämpötilaa etänä tai vaikkapa tarkistaa jääkaappisi sisällön kauppareissulla. Valokuituyhteys tuo asuinpaikasta riippumatta nettiä käyttävien palveluiden pätkimättömyyden.

Lähteet:

0

You must be logged in to post a comment.