Valokuituyhteys on tärkeä myös taloyhtiöissä: rivitaloissa, paritaloissa kuin kerrostaloissa.
 

Tervetuloa tulevaisuuden nettiyhteyden pariin! Meidän missionamme on tarjota asukkaille nopea ja luotettava internet-yhteys niin rivitaloihin, kerrostaloihin kuin luhtitaloihinkin. Valokuitu on täydellinen ratkaisu moderniin taloyhtiöön, jossa arvostetaan teknologian tuomia mukavuuksia ja tehokkuutta.

Valmis ja rakenteilla oleva verkkomme kattaa kartan vihreät alueet Haapavedellä, Kajaanissa, Nivalassa, Pyhännällä ja Siikalatvalla. Lisäksi suunnittelemme hankkeita kartan sinisillä alueilla Paltamossa, Siikalatvan Haaraojalla, Vaalassa ja Ylivieskassa.


Miksi valita valokuitu taloyhtiöön?

Valokuitu tarjoaa vertaansa vailla olevan nopeuden ja vakauden, mikä on elintärkeää nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Olipa kyseessä etätyö, viihde tai turvallisuusjärjestelmät, valokuitu takaa, että yhteys ei katkea kriittisillä hetkillä.

Valokuidun asentaminen taloyhtiöönne on investointi niin tähän päivään kuin tulevaisuuteen. Se parantaa asukkaiden päivittäistä elämänlaatua ja nostaa myös kiinteistönne arvoa. Teknologian kehittyessä yhä nopeammin valokuitu varmistaa, että taloyhtiönne pysyy ajan hermolla ja asunnot myyntitilanteessa houkuttelevina. Valtaosa tämän hetken asukkaista kysyy kahta asiaa: ”Onko nopea netti ja miten onnistuu sähköauton lataus taloyhtiössä?”

Miksi juuri valokuitu taloyhtiölle?

Riippumatta siitä, kuinka monta huoneistoa rivitalossa, kerrostalossa tai luhtitalossa on, jokaisella huoneistolla on oma yhteys, jota ei jaeta muiden taloyhtiössä asuvien kesken. Valokuidun elinkaari on vähintään 50 vuotta, mikä tekee siitä pitkäikäisen ratkaisun.

Vaikka asukas itse ei kokisi tällä hetkellä tarvitsevansa valokuidun vakaata ja nopeaa yhteyttä, asunto sen tarvitsee pysyäkseen kiinnostavana myyntimarkkinoilla sitten joskus, kun asukas muuttaa pois.

Siikaverkon valokuituliittymä taloyhtiöön 385 €. Saatte räätälöidyt sisäverkot taloyhtiöönne esimerkiksi valokuidulla huoneistoon saakka toteutuksen hinta alkaen 250 €/huoneisto.

Ota yhteyttä

  Asunto-osakeyhtiön nimi *
  Asunto-osakeyhtiön osoite
  Postinumero
  Postitoimipaikka
  Asuntojen määrä
  Rakennusten määrä

  Yhteyshenkilön nimi *
  Yhteyshenkilön puhelinnumero *
  Yhteyshenkilön sähköposti *
  Yritys