Tiedotteet

Tarkennus koskien Maxivisionin IPTV-palvelun käyttöpaikkoja

Siikaverkon liittymätyyppeihin Super Viihde (52,90 €/kk) sekä Ohituskaista 500 (62,90 €/kk) sisältyy mahdollisuus katsoa Maxivisionin IPTV-palvelun peruskanavia. Tähän saakka on ollut teknisesti mahdollista ottaa valokuituliittymän myötä hankittu IPTV-boksi mukaan kotoa tai mökiltä ja katsoa IPTV:tä missä tahansa. IPTV-palvelu on kuitenkin Siikaverkkoon sidoksissa oleva liittymäpalvelu, jonka tulisi olla käytössä vain siihen oikeutetusta liittymästä.

Lisäksi IPTV-bokseja voi olla sellaisten käyttäjien hallussa, jotka eivät ole Siikaverkon tai Maxivisionin asiakkaita, jolloin oikeutta IPTV:n katsomiseen ei synny.

Jatkossa Netplazan IPTV-lähettimien käyttöä rajoitetaan siten, että IPTV:n käyttö on mahdollista vain Netplazan asiakasverkkojen IP-osoitteista. Rajoituksella ei ole vaikutuksia niille kuituverkkojen asiakkaille, jotka katsovat IPTV:tä pelkästään Siikaverkon liittymästä. Rajoitus tulee käyttöön kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Asiakkaat, jotka haluavat katsoa IPTV:tä myös muissa verkoissa tai liittymissä, voivat hankkia Maxivisionin normaalin liittymäriippumattoman Peruspalvelun (6 €/kk), jota voi käyttää kaikkialla Suomessa. Asiakkaat siirtyvät tämän palvelun hankkiessaan Maxivisionin IPTV-palveluprofiilille ja kuva tulee asiakkaille Maxivisionin IPTV-lähettimeltä. Maxivisionin Peruspalvelun asiakas voi hankkia Maxivisionin Palvelukeskuksesta omilla tunnuksillaan osoitteessa www.maxivision.fi.

0