Tiedotteet

Valokuitu valloittaa Vaalan ja Ylivieskan kylillä!

Osuuskunta Siikaverkko suunnittelee valokuituverkkoa Vaalan Nuutilassa, Pelsolla, Mustassamaassa, Salmenrannalla ja Enonkylässä. Hankekokonaisuuteen kuuluu myös Siikalatvan Haaraoja. Katso lisätietoja ja kartta osoitteesta https://siikaverkko.fi/vaala-siikalatva/.

Myös Ylivieskassa selvitetään valokuituverkon toteutettavuutta. Selvitysalueeseen kuuluvat Ylivieskan itäiset ja pohjoiset kylät: muun muassa Kantokylä, Säilynperä, Jylhänperä, Pylväsperä, Sorvoja, Vähäkangas, Teikkoperä, Rajaperä, Järviperä ja Tuomiperä. Lisätietoja ja aluekartta on osoitteessa https://siikaverkko.fi/ylivieska/.

Hankesivuilla on täytettävissä kiinnostuksenilmaisulomake, joka tukee hankkeiden jatkovalmistelua. Siikaverkon tavoitteena on käynnistää alueilla valokuituverkon rakennushankkeet vuoteen 2025 mennessä.

Siikaverkon toimittaa huippunopeita tietoliikenneyhteyksiä niin taajamiin kuin sivukylillekin. Nyt suunnitteilla olevat hankkeet ovat luonteva jatkumo Siikaverkon valmistuneille ja rakenteilla oleville hankkeille Pyhännällä, Kajaanissa ja Haapavedellä.

Lisätietoja: 

Esko Ainasoja, toimitusjohtaja
Puhelin: 050 553 9355

Osuuskunta Siikaverkko on paikallinen, jäsentensä omistama seutuverkkoyritys Haapaveden, Kajaanin, Pyhännän ja Siikalatvan alueella Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa. Osuuskunta tuo toiminta-alueensa asukkaille ja yhteisöille nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet tasavertaisesti ja kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Vuodesta 2014 lähtien Siikaverkko on rakentanut tai rakentamassa toimialueelleen jo yli 2 000 km valokuituverkkoa.

0

You must be logged in to post a comment.